-Servier Pharma-

Kdor je naklonjen človeštvu, je naklonjen tudi medicini.

O podjetju Servier Pharma

Leta 1954 je Jacques Servier, takrat 30-letni doktor medicine in doktor farmacevtskih znanosti, v francoskem Orleansu prevzel proizvodno podjetje z devetimi zaposlenimi. Podjetje je danes vodilno neodvisno francosko farmacevtsko podjetje in drugo francosko farmacevtsko podjetje na svetu z 21.200 zaposlenimi v 148 državah.
Ljubezen do svojega poklica, vera v raziskave, zdrav občutek za potrebe drugih ljudi, motivacija za doseganje razvoja in širjenje poslovanja, z eno besedo, izjemna življenjska energija je Jacquesu Servieru omogočila, da se je lahko podal v to zanimivo pustolovščino.

Leta 2002 se je tudi v Sloveniji odprla podružnica Servier Pharma d.o.o. V letu 2016 smo se odločili, da vam ponudimo tudi prehranska dopolnila.


 

Zakaj prehranska dopolnila?

Vsakdanje življenje nas postavlja pred mnoge izzive. Ti izzivi v našem telesu puščajo posledice. Sodoben način življenja ne pomeni zmeraj napredka na vseh področjih. Pomanjkanje časa zaradi preobilice obveznosti se odraža tudi na načinu prehranjevanja.

S sodobnim načinom prehranjevanja se srečujemo predvsem z vnosom neuravnotežene in premalo raznovrstne hrane. Raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja so bistvenega pomena za zdravje.

Prehranska dopolnila so živila, katerih namen je dopolnjevati običajno prehrano. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Prehranska dopolnila, ki vam jih ponuja Servier Pharma d.o.o., so plod sodelovanja z našim partnerjem Ponroy Vitarmonyl Industrie, ki se v Franciji že skoraj 40 let ukvarja s proizvodnjo sodobnih, visokokakovostnih prehranskih dopolnil.

S pomočjo naših prehranskih dopolnil boste lažje ZAŽIVELI NA POLNO!

 


 

Kontakt

SERVIER Pharma d.o.o.
Podmilščakova ulica 24
1000 Ljubljana, Slovenija

T: +386 (0)1 563 48 11
E: info@si.netgrs.com
I: www.servier.si